Mindenmás

Szakembör rovatunk bemutatja: áss egy gödröt a Bartók téren, de ne hívd fel rá a figyelmet!

Vasárnap reggel hívta fel olvasónk a figyelmet arra, hogy megjelent egy méretes gödör a Bartók téren. Balesetveszélyes mivoltából kiindulva hívjuk fel rá a figyelmet és kérünk Titeket, hogy legyetek körültekintőek a területen.

“A Bartók téren ásták ezt a gödröt a sarkon. Kicsit sem veszélyes kisgyerekeknek, rövidlátóknak vagy esetleg ittas embereknek. A második képen a kerékpárút lezárása. A harmadikon amit a kerékpáros lát 7-8 méter távolságból. Az elmúlt két hétben hárman hajtottak neki a szemem láttára, abból kettő dőlt a terelővel együtt” – írja egy névtelen posztoló a SZEGEDEN láttam Facebook csoportban.

A fotókból kiindulva egyáltalán nincs jól látható megkülönböztető jelzés a leválasztott területen, ez pedig – ahogy fentebb is olvasható – komoly baleseteket okozhat.

Olvasónk üzenetben hozzátette, hogy két hajnali esetet maga is látott, roppant balesetveszélyes a terelés. Vigyázzatok magatokra!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb