Mindenmás

Erős széllel, valamint havas és ónos esővel érkezik az újabb hidegfront kedden, Szegedre

Keddre virradóan hidegfront érkezik esővel, havas esővel, ónos esővel és havazással Szegedre. Mint az Időkép írja, napközben kelet felé távozik a csapadék, miközben északnyugat felől felszakadozik a felhőzet, és csak néhol fordulhat elő egy-egy futó zápor. Nyugatira, majd északnyugatira fordul a szél, amelyet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérhetnek. A legmagasabb hőmérséklet Szegeden és környékén 6 és 11 fok között alakul.

A Szeged365 időjárás-jelentést a Szabó Klímatechnika támogatja.

Szerdán reggel, délelőtt meleg-, majd késő délután egy újabb hidegfront érkezik térségünkbe. Szegeden és környékén többfelé várható eső, zápor, helyenként északon és északkeleten havas eső, havazás előfordulhat, néhol átmenetileg ónos eső eshet. Napközben a déli-délnyugati szél lesz élénk, erős, amely este egyre nagyobb területen nyugatira, majd északnyugatira fordul, és ekkor már viharos széllökésekre kell számítani. Szegeden 6 és 13 fok közé melegedhet a levegő.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb