Sport

Még egy kicsit várnunk kell a Pick Szeged visszatérésére: későbbi időpontra halasztották a kékek első idei hazai meccsét

Egyre közelebb az év első meccse a Pick Szeged számára, a kézilabda EB-t követően először február 3-án lépnek majd pályára a kékek, méghozzá a Gyöngyös otthonában. Az idei első hazai meccs február 10-én került volna megrendezésre, viszont az ellenfél Ferencváros nemzetközi szereplése miatt ezt a meccset majd egy későbbi időpontban játsszák le – közölte a klub.

Immár hivatalos, hogy a február 10-re kiírt OTP Bank PICK Szeged–Ferencváros K&H férfi kézilabda liga találkozó egy későbbi időpontban került megrendezésre – számolt be róla a klub hétfőn. A zöld-fehérek nemzetközi kupaszereplése miatt kerül halasztásra a bajnoki. Az új időpont egyelőre még nem ismert, természetesen amint pontos dátumot tudunk, beszámolunk róla. Az biztos, hogy a csapat első idei meccse (február 3.), a Gyöngyös elleni idegenbeli találkozó lesz majd. A meccset a klub Youtube-csatornáján élőben közvetík. Az első hazai találkozóra így nem február 10-én, hanem majd 15-én kerül sor, méghozzá a Bajnokok Ligájában, ahol a norvég Kolstad csapata lesz majd az ellenfél. A héten egyébként bővült a Pick Szeged kerete, ugyanis visszatért a csapathoz Imanol Garciandia, miután a spanyol válogatott búcsúzott az Európa-bajnokságon a csoportmeccsek után, így számára véget ért a kontinensviadal. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb