Mindenmás

Új szerepben a szegedi vízilabdás srácok: ők tartották a tesiórákat az egyik szegedi iskolában kedden

Különös élményben volt részük kedden délelőtt az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola diákjainak: rendhagyó módon két tesiórát is a szegedi vízilabdások tartottak meg ma délelőtt az intézményben – számolt be róla a klub.

A csapat játékosai két csoportban érkeztek az iskolába, ugyanis amikor meghallották a gyerekek, hogy pontosan kik érkeznek hozzájuk, kiderült, hogy mindenki szeretne a Szeged VE játékosaival találkozni – számoltak be az élményekről a csapat honlapján. A szegedi vízilabdások elmondták, hogy egy nagyszerű délelőttön vannak túl, amely remek hangulatban, rengeteg nevetéssel telt. Az első csapatban Sánta Dániel, Bóbis Boti, Kürti Dominik, Nagy Marci és Danka Benedek szerepelt. Minden játékost bemutattak, amire nagy taps volt a jutalom, majd a csapat kapitánya, Sánta Dani tartott bemelegítést. Rendesen megmozgatta a fiatalokat, ezután pedig jöhetett a jól ismer kidobós játék. A második körben is hasonló volt a program, ekkor Tóth Gyuszi melegítette be a gyerekeket, majd Klár Geri, Gyovai Jancsi, Horváth Zsombi, Kasza Dani és Sziládi Kristóf mozgott együtt velük, ezt pedig ismét játék követte. ,,Sokat kacagtunk, mozogtunk, sportoltunk együtt. Remek kis program volt, jó volt látni, hogy a gyerekek milyen lelkesedéssel fogadtak bennünket.” – foglalták össze az élményt a játékosok.

VÉGÜL EGY KÖZÖS BUZDÍTÁSSAL BÚCSÚZTAK EGYMÁSTÓL

A tesiórák végén a diákok és a csapat játékosai egy kört alkottak úgy, ahogyan szegedi vízilabdások a meccsek előtt is teszik a közös fogadalomtételkor, majd Dani és Gyuszi, a csapat két játékosa mesélt arról, hogy ilyenkor mi szokott elhangozni. A gyerekek és a játékosok ezután közösen visszaszámoltak, majd egy közös „Hajrá, Szeged!” buzdítással búcsúztak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb