Kikapcs

Igen? Igen! A tavalyi nagy siker után idén is visszatér Szegedre a Menyegző Esküvő-Kiállítás, ahol akár egy hétvége alatt teljesen leszervezheted a Nagy Napotokat

Ha most készülsz életed legnagyobb kalandjára, s kezdenéd meg pároddal kapcsolatotok következő izgalmas fejezetét, ha még csak most körvonalazódik bennetek, milyennek szeretnétek a nagy napotokat, amikor kimondjátok a boldogító igent, akkor nektek is ott a helyetek február 10-én és 11-én a Pick Aréna Akadémiai Csarnokában a XVII. Menyegző Esküvő-Kiállításon, a dél-alföldi régió legnagyobb esküvői kiállításán, mely a tavalyi év nagy sikere után ismét visszatér a Napfény városába. Mint a szervezők ígérik, gyakorlatilag ez az az esemény, ahol a friss jegyesek akár egyetlen nap alatt leszervezhetik álom esküvőjüket, hiszen mindent és mindenkit megtalálnak ezalatt a két nap alatt egy helyen, amire csak szükségük lehet a Nagy Napon. Szeged és a régió legjobb esküvői szolgáltatói közel 2000 négyzetméteren állnak a jegyespárok rendelkezésére minden olyan szolgáltatással, ami tökéletessé és felejthetetlenné varázsolhatja számukra esküvőjüket. A közelgő eseményről Gór-Nagy Gábor, főszervezővel beszélgettünk.

SZEGED ÉS A RÉGIÓ LEGJOBB ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÓI SORAKOZNAK FEL

Mint a főszervező elárulta, ez a két nap csak rólatok, a szerelemről és az esküvőkről fog szólni Szegeden, a Pick Aréna Akadémiai Csarnokában. Valentin nap előtt, esküvőre készülődve mi lehetne hangulatosabb program, mint a XVII. Menyegző Esküvő-Kiállítás? A tavalyi eseményhez hasonlóan idén is a sokat tapasztalt, vőfély és ceremóniamester, Molnár Benett lesz a rendezvény házigazdája. A közel 2000 négyzetméteres területen pedig felsorakoznak Szeged és a régió legjobb esküvői szolgáltatói, akikkel együttműködve akár az egész esküvőtöket meg is szervezhetitek a nap, vagy a hétvége végére. Bizony, hiszen a menyasszonyi és vőlegény ruháktól kezdve, a dekoráción, tortán, karikagyűrűn át, egészen a ceremóniamesterekig, vagy DJ-kig, mindenkit megtaláltok majd itt.

ITT MEGISMERHETITEK A SZOLGÁLTATÁS MÖGÖTTI EMBERT IS

Egy személyes találkozás, beszélgetés alkalmával rengeteg minden eldől. Kialakul a szimpátia, megismerhetitek a szolgáltatás mögötti embert és intuíciótoknak köszönhetően azonnal érezni fogjátok, hogy megvan az összhang, nemcsak a szolgáltatóval, hanem az emberrel is. A XVII. Menyegző Esküvő-Kiállításon a szolgáltatók színe-java felsorakozik, és bőven van idő arra, hogy mindenkivel elbeszélgessetek egy kicsit, és megismerjétek egymást.

A KIÁLLÍTÓK MELLETT SZÁMOS PROGRAM NYÚJT INSPIRÁCIÓT A NAGY NAPRA NEKTEK

A rendezvény azonban ennél is többet kínál számotokra, lehetőségetek lesz ugyanis a kísérő programok során számtalan inspirációt gyűjteni, új ötleteket ellesni a szakma már tapasztalt és sokat látott képviselőitől. Ez pedig még nem minden. A rendezvényen a tavalyi sikeren felbuzdulva idén is visszatér a vőlegényeknek kialakított férfimegőrző, ahol az urak nyugodtan lehuppanhatnak egy kicsit a tv-k elé játszani, amíg a hölgyek álmaik ruháját keresik.

SOK-SOK NYEREMÉNY ÜTHETI A MARKODAT

Természetesen a nyeremények sem maradhatnak el: egy-egy szolgáltató felajánlásával igazán bombasztikus meglepetések várnak rád, akár egy szelfi automata, vagy egy vacsora meghívás is ütheti a markodat, de még az is lehet, hogy féláron megkaphatod a menyasszonyi ruhádat. Minden belépő mellé az esemény applikációját letöltve, szert tehetsz ajándék kuponokra is, melyek segítségével elég sokat tudtok spórolni az esküvőtökön.

ÍGY NÉZ KI A RÉSZLETES PROGRAM

Február 10. szombat

  • 10:30Megnyitó
  • Versenytáncosok: interaktív esküvői táncbemutató és tánctanítás
  • Divatbemutató
  • Beszélgetés: vendég: @DJ Lennard
  • Nyitótánc, keringő és meglepetés táncbemutatók a tánciskola oktatói és tanítványai előadásában.
  • Kathia Dobo divatbemutató
  • Kondász Edit: Hivatalos polgári esküvők Szegeden

Február 11. vasárnap

  • Versenytáncosok: interaktív esküvői tánc bemutató és tánctanítás
  • Divatbemutató
  • Beszélgetés: vendég: @MolnárBé
  • Nyitótánc, keringő és meglepetés tánc bemutatók a tánciskola oktatói és tanítványai előadásában.
  • Kathia Dobo divatbemutató
  • Kondász Edit: Hivatalos polgári esküvők Szegeden

Ha Ti is a Nagy Napotokra készültök,  és még hiányzik néhány apróság, vagy új inspirációt gyűjtenétek, esetleg most álltok neki a teljes szervezésnek, mindenképp látogassatok ki a XVII. Menyegző Esküvő-Kiállításra!

Helyszín: Szeged, Pick Aréna Akadémiai Csarnoka

Időpont: 2023. február 11-12.

A kiállítás nyitvatartása:
Szombat 10:00-18:00
Vasárnap 10:00-17:00

Weboldal: eskuvokiallitasszeged.hu

Facebook: facebook.com/szegedieskuvokiallitas

Fotók: Menyegző esküvő-kiállítás Szeged FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb