Mindenmás

Iszonyatos dugó van az algyői Tisza-hídnál, volt, aki a belső sávot is elfoglalta, hogy ne előzzék be a sort

Csütörtökön félpályás útlezárás és kézi forgalomirányítás lesz az algyői Tisza-hídon – írtuk meg szerdán, miután a Magyar Közút azt közölte, hogy burkolatjavítási munkálatokat végeznek ma. A munkálat okozott is fennakadást a helyszínen, olvasónk szerint iszonyatos dugó van a helyszínen.

Kristóf olvasónk szerint 1-1.5 kilométeres sor van minimum, mind a két irányba. Azt is hozzátette, hogy volt olyan, aki a belső sávot is elfoglalta, hogy ne előzzék be a sort, mert arra is volt már példa. Sőt, a mentősök sem tudtak átjutni zökkenőmentesen. A HMVHLY Car Life csoportba azt írják, hogy volt, aki 20 percet is vár, mire átjutott a hídon. Olvasónknak ez körülbelül 15 percet vett igénybe.

Mind megírtuk, a Magyar Közút 16 óráig végez burkolatjavítási munkálatokat a helyszínen. A szakemberek jelenleg ideiglenes jelleggel, hidegaszfalttal tudják javítani a burkolatot a legszükségesebb helyeken. A tartósabb melegaszfaltos javításra a melegaszfaltkeverő telep újbóli működését követően, később kerülhet sor. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb