Szegedi Arcok

Egy kis melegség az év legnehezebb hónapjában: szombaton 200 darab élelmiszercsomagot, valamint 200 családnak elegendő meleg ételt osztanak ki Szegeden

Január 27-én ismét 200 darab tartós élelmiszercsomagot, valamint 200 családnak elegendő meleg ételt, édességet, és 400 csésze forró teát oszt ki az Ételt az Életért Szegeden, az Anna-kútnál megjelenő családok, idősek és nélkülözők számára – tájékoztatta szerkesztőségünket a szervezet.

Mint kiemelték, a délelőtt folyamán 200 darab karszalagot osztanak ki érkezési sorrendben a szervezők, az adományok átadása pedig 12 órakor kezdődik. A karszalagos rendszernek köszönhetően senki sem várakozik hiába, minden sorbanálló biztos lehet benne, hogy jut neki ételcsomag.

EGY KIS MELEGSÉG AZ ÉV LEGNEHEZEBB HÓNAPJÁBAN

Az Ételt az Életért dolgozói és önkéntesei bíznak abban, hogy az év legnehezebb hónapjában egy kis melegséget tudnak varázsolni a nélkülözők életébe. A ételosztás a budapesti és a szegedi csapat, a szegedi Krisna-tudatú hívők együttműködésével fog ismét megvalósulni. A szegedi ételosztás a Karácsonyi Szeretetlakoma, az adventi ételosztó programsorozat utolsó tervezett – meghosszabbított, januári – állomása.

TÖBB MINT 10 EZER ADAG ÜNNEPI MENÜT OSZTOTTAK MÁR KI

Azt is megtudtuk, hogy a program során több mint 10.000 adag ünnepi menü és 60 tonna tartós élelem került a magyar rászoruló családokhoz. Az Ételt az Életért naponta országosan 3000 tál ebéddel segíti a szükségben élőket, de az ünnepek alkalmával, kiemelt akciók keretében ételcsomagokat is oszt, amelyből otthon főzhetnek az emberek, ellátva családjukat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb