Mindenmás

20 méter után, tolatás közben letarolta a sövényt, és a turista-tájékoztató táblát is egy járművezetéstől eltiltott férfi Szeged mellett

Vádat emeltek Szegeden az ellen a férfi ellen, aki járművezetéstől eltiltás hatálya alatt kezdett egy autóval ámokfutásba egy vármegyebeli kistelepülésen, 2022 őszén – értesültünk az ügyészségtől.

Mint kiderült, a férfit ittas vezetés miatt a bíróság korábban 3 évre eltiltotta a járművezetéstől, így autót 2023. november 17-éig nem vezethetett volna. Ennek ellenére 2022. október 15-én, hajnali 2 órakor a helyi rendezvényház előtt, nyitott állapotban, slusszkulccsal a gyújtáskapcsolóban leállított autóba beült, majd azt beindította.

20 MÉTER UTÁN LETAROLT EGY SÖVÉNYT ÉS EGY TÁBLÁT

A sofőr az autóval csak 20 métert tolatott, azonban ennek során keresztülhajtott egy sövényen, majd eltalálta és kidöntötte az annak túloldalán lévő turista-tájékoztató táblát, annak beton talapzatán végighúzva a jármű alját. Ezután a kocsi hátuljával félig az úttestre belógva megállt, majd otthagyta az autót. Az ügyben a Szegedi Járásbíróság dönt majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb