Mindenmás

Hulk Szegeden járt? Valakinek erős lehetett az éjszaka, rongálás történt a Dóm téri árkádoknál az este

Borzasztó állapotok uralkodnak Szegeden a Dóm téren – hívta fel rá pár napja a figyelmünket egy névtelenséget kérő Olvasónk. Ő akkor a madárürülékre és a madártetemekre panaszkodott. Egy másik olvasónk pedig szombaton tájékoztatott minket arról, hogy az este folyamán rongálás történt az árkádoknál, erről árulkodik az a rengeteg törmelék, ami az oszlopok tövében fogadta őt.

,,Üdv. Dóm tér 7. Valakinek erős lehetett az éjszaka” – írta szerkesztőségünknek egy olvasónk nem rég, aki arról számolt be, hogy rongálás történt szombat hajnalban a Dóm téren, reggel egy csomó törmelékkel találkozott a helyszínen, ami a fotón is jól látszik. A képek alapján az elkövetőt (valamiért) nagyon zavarta az egyik Dóm téri oszlop, ezért egy kicsit “átfaragta” az egyiknek az oldalát, íme:

Olvasónk fotója a helyszínről.

MADÁRÜRÜLÉK ÉS MADÁRTETEM IS RONTJA A BELVÁROS KÉPÉT A DÓM TÉRNÉL

Borzasztó állapotok uralkodnak Szegeden a Dóm téren, hívta fel rá a figyelmünket, egy névtelenséget kérő Olvasónk nemrég. Mint elmondta, az árkádok alatt már jó ideje áldatlan a helyzet, a környék ugyanis telis-tele van madárürülékkel, s még madár tetemeket is látni. “A sors fintora, hogy pont a Népegészségtani Intézet mellett történik mindez. Már korábban is feltűnt, hogy a sok galamb miatt minden madárürülékes, a mellszobrok, a talaj, az ott lezárt kerékpárok (inkább már nem is zárja oda senki, ha teheti). Erre tetőzik, hogy két mellszobor mellett is egy-egy madár teteme bomlik” – részletezte az elborzasztó állapotokat Olvasónk, aki elmondása alapján már tavaly novemberben is így nézett ki az árkádok környéke. Erről az esetről bővebben ebben a cikkben írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb