Mindenmás

Nem csak nagyszerűen kézilabdáznak, de egy kisbuszt is arrébb raknak, ha kell – videón, ahogy a magyar válogatott játékosai eltakarítanak az útból egy kocsit a Szlovénia elleni meccs után

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, története legjobb EB szereplését produkált a magyar kézilabda-válogatott, miután pénteken legyőzték Szlovéniát, ezzel pedig az 5. helyen zártak a tornán. Most kiderült, nem csak, hogy nagyszerűen kézilabdáznak, de egy kisbusz is pikk-pakk arrébb raknak, ha arról van szó.

A magyar válogatott még pénteken, hatalmas csatában győzte le Szlovéniát, így az ötödik helyen végzett az Európa-bajnokságon. A válogatott ezután éppen elhagyta volna a kölni Lanxess Arénát, amikor problémába ütközött: a csapatbuszuk egy rossz helyen parkoló autó miatt nem fért el, így a srácok fogták magukat és kézzel rakták arrébb az útban álló járművet. ,,Elállta egy autó a busz útját? Hívd a magyar srácokat!” – olvasható a Handballexpert oldalára feltöltött videó alatt. Mutatjuk a felvételt, IDE KATTINTVA lehet megtekinteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb