Smart SzegedVideo365

2024 a forradalmi megoldások éve a Zengő Alföld Kft.-nél. Mutatjuk, hogyan érhetsz el Te magad is profi munkát szakember nélkül

Ettől tuti leesik az állad! Szakember nélkül is mesterien megoldod, hisz elhoztunk neked a megoldást a nyíl egyenes falakhoz. Új magyar gyártású, felhasználásra kész, pasztaszerű hézagoló és glettelő anyag. A csodaszer hézagoláshoz és a felületek végső átglettelésére szolgál, gipszkarton lapokhoz, valamint vakolt és beton felületekre egyaránt alkalmas. A Zengő Alföld Kft. vadiúj bemutatótermében jártunk, hogy megtudjuk, mitől lehetnénk mi is a glettelés királyai.

Békevári Tímeával, a Zengő Alföld Kft. pénzügyi vezetőjével beszélgettünk picit, hogy mi a gond a régi a glettelő anyagokkal, illetve, hogy miben tér el ez az új magyar gyártmány a régebbiektől. “A glettelés az egyfajta fal előkészítési eljárás. Minden felújításnál és építkezésnél szükségünk van glettelésre. Az átlagos glettelő anyagokkal sok probléma van: több komponensű, így össze kell keverni, ahol nagy a hibázási lehetőség, többnyire őrült kosszal jár és elég körülményes a használata.” Árulta el Tímea a Szeged365-nek. 

A Zengő Alföld Kft. legújabb magyar gyártású ProMix JOKER terméke egykomponensű, így bárki a glettelés nagy mesterévé válhat teljesen egyszerűen. Ez egy úgynevezett “ready to use” glettelő anyag, tehát kibontás után nem kell kevergetni semmit, csak egyszerűen felkenjünk a felületre. Finomszemcsés, fehér színű, hézagolásra hézagerősítő szalaggal együtt alkalmazva, valamint a felületek végső simítására használható készre kevert, levegőre száradó krémes paszta. Könnyen csiszolható, nem kell szakembernek lenni, háziasszonyok is bátran ügyeskedhetnek. 

Most brutál jó bevezető áron juthatsz Te is hozzá! Mindössze 7 400/25kg-os áron csak a Zengőnél. Nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget! A magyar gyártmányú prémium terméket már ma is megveheted. 

Ha Te is építkezel, felújítasz, vagy csak érdekel a barkácsolás és nem akarsz pórul járni, akkor irány a Zengő Alföld Kft.!
Szeged, Szőregi út 46-50.
06 62 541 930

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb