Mindenmás

Itt a világvége: egy időre elszállt a Messenger, mintha megbolondult volna

Szerda délután több olvasónk is azt írta szerkesztőségünknek, hogy valahogy “megbolondult” a Messenger, valami probléma van vele. Mi is tapasztaltuk a hibát, és nagyon úgy fest, országos volt a probléma. A legtöbben arra panaszkodtak, hogy nem tudtak üzenetet küldeni, ugyanis az oldal folyamatosan felfele lapozott a beszélgetésekben.

A problémát a Downdetector is jelezte, magyar idő szerint délután fél 1 környékén kilőttek a felülettel kapcsolatos jelentések. Az oldal tájékoztatása, illetve a tapasztalatok szerint leginkább a Messenger webes felületével van probléma, de az alkalmazás hibáját is többen jelezték. Ráadásul nemcsak, hogy elküldeni nem lehet az üzeneteket, sokan meg sem kapják azokat az ismerőseiktől.

FRISSÍTÉSI KÓD OKOZHATTA A HIBÁT

Többen próbálták a böngészőben a sütik és a gyorsítótár törlését is, azonban ez sem oldotta meg a gondokat. A hibajelentő oldal hozzászólásai alapján nem kizárt, hogy egy hibás frissítési kód okozhatta a zavart a rendszerben – írja a 24.hu.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb