Szegedi ArcokVideo365

Elképesztően nagy lesz a BYD autógyár Szegeden! Axefly Vision újra a magasba repült, hogy megmutassa nekünk

Hetek óta a Szegedre érkező BYD tart lázban mindenkit. Egyelőre annyit tudni, hogy Botka László kedden aláírta az előszerződést az ipari park területének értékesítéséről, és hogy jelenleg a régészeti feltárások zajlanak a helyszínen, mert a lőszermentesítést elvégezték. Nem kerülte el ez Petrács Alex, azaz Axefly Vision figyelmét sem, aki egy újabb lenyűgöző videóval lepett meg bennünket, mégpedig a leendő BYD helyszínéről.

A videóból jól látszódik, hogy mekkora területen fog megépülni a Szegedre érkező elektromos autó-gyár, amit talán eddig el sem tudtunk képzelni! Sasoljátok meg:

KÖZÖS CÉL, HOGY MINÉL HAMARABB MEGÉPÜLJÖN A GYÁR

Botka László tegnap egyébként arról beszélt, hogy mekkora öröm, hogy a beruházás érdekében a BYD, Szeged önkormányzata és a magyar kormány a lehető legszorosabban működik együtt. “Közös a célunk, az, hogy minél hamarabb megépüljön a gyár, és elkezdjen termelni. Szeged vállalta azt is, hogy jelentős infrastruktúra-fejlesztést is vállal. A lőszermentesítést elvégeztük, zajlik a régészeti feltárás. Minden vállalásunkat pontosan, határidőre elkészítettük” – emelte ki a polgármester. Botka László történelmi jelentőségűnek nevezte az aláírást a város és a magyar gazdaságtörténet szempontjából egyaránt.

Fotók és videó: Axefly Visinon/Petrács Alex

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb