Mindenmás

Hurokkal kötözte össze élettársa nyakát és lábait, majd fojtogatta a nőt az a férfi, akit a héten fogott el a rendőrség Szegeden

Kirabolta, bántalmazta, és koldulásra kényszerítette társait egy férfi. A szegedi nyomozók őrizetbe vették – tudtuk meg szerdán a rendőrségtől, ma pedig az is kiderült, hogy a Szegedi Járási Ügyészség a férfi letartóztatását indítványozta.

A csütörtöki közleményükben az áll, hogy a letartóztatását indítványozták annak a férfinek, aki egy hurokkal kötözte össze élettársa nyakát és lábait, de egy őzet is elejtett a hurokból készített csapdával. Mint kiemelték, tavaly decemberben a gyanúsított a nőt naponta megverte, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva.

FOJTOGATTA A NŐT

A közlemény szerint a két ünnep között a férfi megparancsolta a nőnek, hogy feküdjön a földre, majd egy drótból készült hurkot a nő nyaka köré tekert és a másik végét a lábához kötötte. A személyi szabadságától megfosztott nőt a dróttal fojtogatta is. Ugyanebben az időszakban a férfi a hurokból a környező erdőben csapdát készített, mellyel őzet fogott. Az állat a csapdában elpusztult. A hurok egyébként tiltott vadászati eszköznek minősül.

EGY MÁSIK EMBERTŐL PÉNZT VETT EL

Mindezek mellett a gyanúsított a tavalyi évben egy időszakosan nála lakó, mozgásában korlátozott, kéregetésből élő ismerősét több alkalommal elverte és elvette tőle az így keresett pénzét. A férfi a másik személytől erőszakkal mintegy 100 ezer forintot vett el. A rendőrség a férfit kapcsolati erőszak, minősített rablás, állatkínzás, személyi szabadság megsértése, orvvadászat és testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítja.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb