Sport

Közös fotó és dedikálás a Pick Szeged nagyjaival: szerdán a Pick Arénában találkozhatsz a magyar válogatott szegedi játékosaival

Február 7-én, szerdán 17 órától a PICK Aréna szurkolói boltjának vendége lesz az OTP Bank – Pick Szeged egykori legendája, Zubai Szabolcs és három magyar válogatott játékosa, Bánhidi Bence, Bodó Richárd és Szita Zoltán, tudatta a klub.

Mint írták, januárban már egy sikeres dedikálást és közös fotókészítést tartottak a PICK Arénában található szurkolói boltban. A folytatásra sem kell sokat várni, február 7-én 17 és 18 óra között Zubai Szabolcs, illetve a Kékek három magyar válogatott játékosa, Bánhidi Bence, Bodó Richárd és Szita Zoltán lesz a vendég.

Hozzátették, eddig sok-sok szurkoló látogatott el az eseményre, különösen a gyerekek számára mindig nagy élmény találkozni a játékosokkal, beszélgetni velük, így akár érdemes családi programnak is beiktatni a rendezvényt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotó: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb