MindenmásVideo365

Elterelték az eladó figyelmét, majd meglógtak a telefonnal Szegeden – egy nőt és egy férfit keres a rendőrség (videóval)

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy páros azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy egy boltból eltulajdonítottak egy telefont.

Mint a rendőrségtől megtudtuk, a Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettesek ellen. A feljelentés szerint az elkövetők 2024. január 25-én egy szegedi üzletből az eladó figyelmét elterelve elloptak egy mobiltelefont.

EGY FÉRFI ÉS EGY NŐT KERESNEK

Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített egy 30 év körüli vékony, rövid, fekete hajú, szakállas férfiről, aki sötét pulóvert, farmert, illetve fekete-fehér cipőt viselt. Volt vele egy szintén 30 év körüli szőke hajú nő, aki fekete nadrágot és cipőt, mintás kabátot, alatta pedig egy világos kötött felsőt viselt.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit és nőt felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721, Párizsi krt. 16-22.).

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb