Szegedi Arcok

Minden elismerést megérdemel! 2024-ben szegedi lány lett Magyarország kerekesszékes szépségkirálynője

2024-ben szegedi lány lett Magyarország kerekesszékes szépségkirálynője Boldizsár Dalma személyében, akinek egy fő gondolata volt a győzelem után. “Eszek egy jót. Azt már nagyon várom. Aztán átadom magam az érzésnek és iszonyatosan meg fogom ünnepelni” – nyilatkozta a versenyt követően.

Fürdőruha bemutató ugyan nem volt, cserébe sok-sok mosoly, kerekesszékre tervezett ruha és koreográfia viszont igen, melyben megmutatták a ritmusérzéküket a lányok.

MIBEN TÉR EL EZ A SZÉPSÉGVERSENY, MINT A TÖBBI?

Ezen a szépségversenyen kicsit minden más volt, mint ahogyan azt az ember megszokhatta a hasonló rendezvényeken. Vonulás helyett kerekesszékben gurultak a versenyzők, és az arra tervezett táncokat mutatták be széles mosollyal, lelkesedéssel és életszeretettel.

DALMA NEM SZÁMÍTOTT GYŐZELEMRE

7 magyar induló vett részt az egy orosz és egy egy olasz lány mellett. Utóbbi, Aljona nyerte el a megtisztelő első udvarhölgy helyét. A királynői korona a szervező, Miss Spinner International egyik partnere által készült el, és végül a szegedi lány, Boldizsár Dalma fejére került.

MIRE JÓ EZ A VERSENY?

A szervező úgy gondolja, hogy ez egy kiváló lehetőség megmutatni a világnak ezeket a lányokat, akik így ugródeszkát kapnak, és felfigyelhetnek rájuk. Számtalan ajtó nyílhat ki előttük a verseny után, főleg ha szemfülesek. Dalma hasonlóan nyilatkozott, hiszen azt mondta, hogy minden előnyét szerené kihasználni a királynői szerepének a következő egy évben – derül ki a vele készült inerjúból.

Gratulálunk Dalma! Példaértékű a hozzáállásod! Minden elismerést megérdemel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb