Sport

Fogd meg a söröm! Ütős formában kezdi az évet Nagy Péter, súlyemelő

Szombaton remekül szerepelt Nagy Péter a francia súlyemelő csapatbajnokságon Párizsban. Elmondása szerint az év eleji formához képest egész jó eredményt tudott teljesíteni.

“Jól sikerült az év első versenyem. Öt jó fogást emeltem, a hatodikra nem volt szükség. 150, 157, 163 kilogrammot emeltem, valamint lökésben 185 és 200 kilogrammot. Év eleji formához képest egész jó eredmény. Sajnos harmadik helyezést értünk el az itteni fordulóban, mert a héten ketten is lesérültek edzésen így nem tudták hozni az elvárt súlyt, de ez nem befolyásolta az én teljesítményemet” – osztotta meg velünk a Legszegedibb Sportló.

MI A TERV A KÖVETKEZŐ IDŐSZAKBAN?

“A szombati napon kiderült, hogy jövőhéten Németországban is dobogóra kell lépnem, mert ott is egy sérülés miatt kiesett egy ember, és gyorsan kellett valakit találni. A szövetségi kapitánnyal egyeztetve elvállaltam a versenyzést. Rá következő héten pedig irány Bulgária, a szófiai Európa-bajnokság, ami február 12.-20. között lesz” – fejezi be beszámolóját a versenyző.

20. BAJNOKI CÍMRE TÖR IDÉN, MELY SZÁNDÉKÁRÓL KORÁBBAN MÁR ESETT SZÓ

Fantasztikus hangulatban telt december 9-én a 2023-as Prágai Látszerészet + Boutique Optigue bemutatja Legszegedibb Szegediek közönségszavazás díjátadója a Hungi Vigadóban. Csordultig telt a szívünk szeretettel, ahogy a 220.000 általatok leadott szavazat alapján köszönthettük városunk büszkeségeit. Természetesen, a díjátadót követően valamennyi kategória nyertesét elcsíptük egy beszélgetésre. Nagy Péter súlyemelő, a tavalyi év Legszegedibb Sportolójának gondolatait itt olvashatjátok:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb