Mindenmás

Nem adta meg az elsőbbséget az autós, ezért vészfékezett a busz, ketten megsérültek – a baleset szemtanúit és a sofőrt is keresi most a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében. Mint megtudtuk, a Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat nyomozást jelenleg.

A baleset 2024. január 30-án 10 óra körül történt Szegeden, a Szentháromság utca és a Vitéz utca kereszteződésében. Egy grafitszürke személyautó az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva a Vitéz utcáról kikanyarodott egy helyi járatú autóbusz elé, akit vészfékezésre kényszerített. A baleset során a busz fékezése miatt ketten megsérültek a járművön.

A SOFŐR ÉS SZEMTANÚK JELENTKEZÉSÉT VÁRJÁK

A Szegedi Rendőrkapitányság a személygépkocsi vetetőjének, illetve azon szemtanúk jelentkezését várja, bármilyen információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányságon személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as telefonszámon, illetve a 112 számon lehet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb