Kikapcs

Ettől mindenkinek összefut a nyál a szájában! Mutatjuk az Árkád Szeged Csokoládéfesztivál részleteit

Ez lesz ám az igazi mennyország az édesszájúaknak, ugyanis Szeged három napra a csokoládék országának fővárosa lesz. Exkluzív csokoládétermékek, csúcsfinomságok és vonzó programok fémjelzik a 2024-es Árkád Csokoládé fesztivált, amely február 9-től kerül megrendezésre kicsiknek, nagyoknak, fiataloknak, időseknek egyaránt. Három napra az Árkád “édes élvezetek” szerelmeseinek “Mekkájává” válik, ahol kifejezetten erre az eseményre tervezett különleges kínálat várja a vendégeket.

Az igen közkedvelt ínyencségnek szentelt rendezvényen felsorakoznak határon innen és határon túl, a legelhivatottabb édességmanufaktúra üzemeltetői, akik igazi költeményekkel kényeztetik majd Szeged lakosait. A fesztiválon rengeteg kézműves csokoládédesszert-készítő termékeit ismerhetjük meg. Legyél igazi ínyenc, keresd az új különleges gasztroélményt, és fedezz fel új ízeket. Ismerd meg a legexkluzívabb édesség kombókat, fedezd fel a világ összes helyének különleges csokoládéját!

IZGALMAS, ÚJ ÍZEK, SZÉLES REPERTOÁR

A lágy csokoládé krémmel dúsított zamatos marcipántól, ami az abszolút közönségkedvenc, a mogyorókrémes csokoládén át, a mandula házasságából született Nutellás desszerten keresztül, a roppanós cseresznyés fehér csokiba zárt marcipánig elbűvölnek minket egyetlen egy pillanat alatt, ilyenkor, amit nehéz megállni az az, hogy ne együnk belőle még egyet.

A CSOKOLÁDÉMESTEREK JAVA MIND ITT LESZNEK VELÜNK EZEN A HÉTVÉGÉN!
Árkád nagy Csokifesztivál

Szeged Árkád : 2024. február 9-10-11.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb