MindenmásVideo365

A Szeged365 szerkesztőségét kicsit átalakítottuk, előtte mi is a Zengő Alföld Kft.-hez fordultunk tanácsért (videó)

Amikor a Szeged365 csapata döntött végre arról, hogy ideje felfrissíteni az irodát, egy különleges partnerre volt szükségünk, aki képes megvalósítani álmainkat. A választásunk a Zengő Alföld Kft.-re esett, és annyit elárulhatunk előre, hogy iszonyatosan jól döntöttünk! 

A Zengő Alföld Kft. munkatársai brutálisan jól értik, hogy a tér, ahol dolgozunk, inspirál minket, és befolyásolja mindennapi hangulatunkat. Békevári Tímea pénzügyi vezető segítségére hagyatkoztunk, ugyanis a célunk az iroda bővítése volt. Válaszokat is kaptunk, hogy milyen anyaggal dolgozzunk.

Innováció és stílus minden részletben

A Zengő Alföld Kft., akik képesek bármely tér átalakítására, hogy az tökéletesen megfeleljen az igényeidnek és stílusodnak. Legyen szó iroda, otthon, vagy bármilyen kereskedelmi tér átalakításáról, a Zengő csapata garantáltan segít megvalósítani az elképzeléseidet. A szerkesztőségünket tutira meggyőzték!

Ha te is egy olyan helyet szeretnél, ami inspirál és tükrözi a személyiségedet vagy vállalkozásodat, ne keress tovább! A Zengő Alföld Kft. a megoldás minden belsőépítészeti kihívásra is. Látogass el hozzájuk, és hagyd, hogy ők varázsolják álmaid terét valósággá!

Ha te is építkezel, felújítasz, vagy csak érdekel a barkácsolás és nem akarsz pórul járni, akkor irány a Zengő Alföld Kft.!

Zengő Alföld Kft. 
Szeged, Szőregi út 46-50.
06 62 541 930
www.zengoalfold.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb