GasztroVideo365

Hiányoznak a grillezős-chillezős nyári éjszakák? – a TEFAL tudja rá a megoldást, sőt most 30% kedvezményt adnak az ÁRKÁD Szegedben

Mindenkinek ismerősek a nyáresti grillpartik, a finom illatok, az omlós falatok és a jóízű nevetések. Miért ne idéznéd meg mindezt télen, az otthon melegében? A Tefal élen jár a konyhai eszközök innovációja területén is, most a kontakt grill van terítéken. Az ÁRKÁD Szegedben működő TEFAL bemutatóteremben mindenki precíz és segítőkész kollégák segítségével merülhet el a grillezés rejtelmeiben.

GRILLPARTI A KONYHÁBAN, BÉKESSÉG A SZOMSZÉDDAL

Sem füsttel, sem szaggal nem járnak a Tefal kontakt grilljei, ezáltal nem tűzveszélyesek, így a konyhánkba is tud költözni a grillparti egy-egy téli estén úgy, hogy a szomszédok is csak a finom illatokat fogják érezni. A kijelző segítségével könnyen tájékozódhatunk az elkészíthető ételek között, amelyek zöldségek, halak, különböző húsok, omlós steakek is lehetnek.

VARÁZSLATOS ÉTELEK, EGYSZERŰ TISZTÍTÁS

A Tefal elektromos grillsütője a különböző húsok, kiemelten a steak elkészítését is egyszerűvé, a végeredményt pedig művészivé teszi a beépített szenzorok segítségével, amelyek milliméterre pontosan érzékelik a hús vastagságát és állítják be a grillezési időt. Az adott étel sütési fázisáról pedig hang-és fény effektek, egy úgynevezett grill-asszisztens segítségével kapunk tájékoztatást. Egyes termékekben ezenkívül külön “gyors pirítás” funkciót is találunk, amellyel tökéletes, kívül ropogós, belül pedig puhára sült húsokat készíthetünk. A Tefal prémium kategóriás termékeit nem csak a benne elkészített ételek minősége, hanem az egyszerű tisztán tartás is meghatározza. Felületük tapadásmentes, akár zsiradék hozzáadása nélkül is főzhetünk bennük, továbbá a grill-lapok kivehetőek a készülékből, így mosogatóképben is könnyedén tisztává tudjuk varázsolni őket.

A prémium Tefal elektromos grillsütőről egy gyors, informatív videót készítettünk nektek. Idő, energia és pénzspórolásra egyetlen szó a megoldás: Tefal! A cég ultramodern grillsütőjét és termékeit február végéig 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg az ÁRKÁD Szeged -1 szintjén, a kedvezményhez csak a SZEGED365 kuponkódot kell bemondanod érkezéskor.

Operatőr: Magyar Andor

A TEFAL kínálatát itt találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb