Mindenmás

A mi Hőseink: epilepsziás rohamot kapott egy férfi a csanádpalotai határátkelőhelyen, készenléti rendőr nyújtott azonnal segítséget

Készenléti rendőr nyújtott elsősegélyt egy férfinak, aki epilepsziás rohamot kapott a csanádpalotai határátkelőhelyen – tudtuk meg hétfőn a rendőrségtől.

Mint kiderült, a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóság munkatársa, Jeleskov Patrick Márk r. törzsőrmester 2024. február 11-én délután, Csanádpalota autópálya-határátkelőhelynél látott el szolgálatot, amikor hangos segélykiáltásra lett figyelmes. Az egyik autóból egy hölgy azt kiabálta, hogy „valaki segítsen, mert meghal a férjem!”.

A FÉRFI EGÉSZ TESTÉBEN REMEGETT, RÁNGATÓZOTT

A határrendész odaszaladt az autóhoz az útlevélkezelő fülkéből, és látta, hogy egy férfi egész testében remeg, rángatózik, és a szájából véres hab ürül, feltehetően epilepsziás rohamot kapott. Kiemelte az autóból és a földre fektette, majd a fejét oldalra fordította, hogy a habos vér kifolyjon a szájából. Közben a román kollégák értesítették a mentőket, akik a helyszínre érkezést követően ellátták a férfit, majd további kezelésre kórházba szállították – emelték ki. Köszönjük a rendőröknek, hogy mindig minden esetben számíthatunk rájuk!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb