Mindenmás

Több szegedi üzletbe is betört két férfi, vittek mindent, ami a kezük ügyébe került

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást két férfi ügyében, akik több szegedi betöréssel gyanúsíthatók – tudtuk meg a rendőrségtől kedden.

Mint kiderült, a megalapozott gyanú szerint az elkövetők 2023. júniusában néhány nap leforgása alatt több szegedi üzletbe is betörtek. Volt ahonnan tisztítószereket, mobiltelefont, készpénzt, máshonnan pedig ruhaneműket tulajdonítottak el.

TÖBB SZÁZEZER FORINTOS KÁRT OKOZTAK

A tolvajok több százezer forintos rongálási kárt is okoztak a betörésekkel. A rendőrök az azonosították a férfiakat, akiket elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az eljárás során kiderült, hogy a páros egyik tagja két gépjárművet is feltört a betöréseket megelőzően. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, amit a nyomozók befejeztek, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb