Mindenmás

Napi pakk: 12 fokot és napsütést tartogat a csütörtök, ma parádés BL meccsnek nézünk elébe, ugyanis Szegedre jön a Kolstad

Csodálatos napsütötte, esőmentes napunk lesz ma Szegeden! Nem lesz túl hideg sem, hiszen napközben 12 fokig emelkedik a hőmérséklet a városban. Izgalmakat is tartogat a csütörtök, ugyanis csatasorba állnak az OTP Bank-PICK Szeged játékosai, ma hozzánk látogat a Kolstad. Azért is érdekes lesz a meccs, mert a két csapat a Bajnokok Ligájában még sohasem találkozott egymással Szegeden! Főzd le a kávéd, mi pedig hozzuk mellé a napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A SOMOGYI-KÖNYVTÁR

Nagyon boldog névnapot nektek: Kolos, Georgina, Alfréd, Gina, Györe, György, Györgyi, Jordán, Kenese, Kolozs és Szigfrid! Érdekességek:

  • 132 éve Szegeden megszületett Muray Miklós magyar-amerikai fényképész és olimpiai kardvívó, aki számos híresség portréfotóját készítette.
  • Somogyi Károly esztergomi kanonok az 1879-es árvíz pusztítása után ajánlotta fel könyvtárát Szegednek. Az alapítványi oklevelet 1881. február 15-én írták alá.
  • Mindezek mellett 62 éve ezen a napon született Zoltán Erika énekesnő is.

NAPSÜTÉS ÉS 12 FOK LESZ SZEGEDEN

Csütörtökön gyönyörű napsütéses időjárás várható Szegeden, és csapadéktól sem kell tartanunk. Reggelre a középső, keleti tájakon néhol párássá, ködössé válhat a levegő. A délire, délnyugatira forduló szél gyenge, mérsékelt lesz. Hajnalban -2, majd napközben 11-12 fokot mérhetünk Szegeden.

JÖN AZ ÉV ELSŐ HAZAI MECCSE: A KOLSTADOT FOGADJA AZ OTP BANK-PICK SZEGED

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a norvég bajnok Kolstad Handball együttesét fogadja az OTP Bank-PICK Szeged. Ez a találkozó lesz 2024 első hazai meccse. A két csapat egyébként a Bajnokok Ligájában még sohasem találkozott egymással Szegeden.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb