Szegedi ArcokVideo365

Ahol a legkisebbek igazi trendi királylánnyá és királyfivá válhatnak: megnyílt Szeged legújabb baba- és gyermekruházati üzlete, a Manik Kids

Divat a kicsiknek, stílus a tiniknek: alig egy hete megnyílt Szeged belvárosának legújabb baba- és gyermekruházati üzlete, a Manik Kids. A Kígyó utcai divat szentély különlegessége, hogy egy anya-lánya páros gondolt egy nagyot és indította útjára a minőségi ruhák szaküzletét. Céljuk, hogy valamennyi szegedi kisgyermek számára elhozzák a legújabb trendeket, hogy olyan ruhákat ölthessenek magukra, melyekben igazi királylányoknak és királyfiknak érezhetik magukat, ugyanakkor nemcsak csinosak, hanem kényelmesek is. Ráadásul most, a nyitás alkalmából egészen február végéig 10% kedvezménnyel szerezheted be gyermekednek a legdivatosabb darabokat. Az indulásról a Manik Kids tulajdonosaival, Túri-Németh Nikolettel és édesanyjával, Németh Jánosné Mariannal beszélgettünk.

MINŐSÉGI, TRENDI RUHÁK A LEGKISEBBEKNEK

Niki elmesélte, történetük ott kezdődött, hogy két kisgyermekes anyukaként sokszor számára is fejtörést okozott, hogy megtalálja kisfiai számára a legtökéletesebb, legcsinosabb ruhákat. Mint mondta, nem szereti a tömeggyártásban készült termékeket, választásánál ő is mindig az egyediségre és minőségre törekedett. Ilyet azonban nem találni minden üzlet polcán. Ezért határozott úgy, hogy elindítaná saját vállalkozását és elhozná Szeged belvárosába a legújabb trendek szerinti minőségi kisruhákat. Az pedig nem volt kérdés, hogy édesanyjával közösen vágnak bele vállalkozásukba, hiszen mindig is nagyon jó, szoros kapcsolatot ápoltak, s ahogy Mariann elmondta, számára öröm, hogy így még több időt tölthet családjával.

IGAZI KIS DIVATMODELLEK TARTOTTAK NEKÜNK RÖGTÖNZÖTT BEMUTATÓT

Mert bizony a Kígyó utcai üzlet ottjártunkkor is gyermek kacajtól volt hangos, hiszen Niki kisfia, Nolen, és keresztlánya, Mira igazi divatsztárokként voltak segítségünkre a gyönyörű kisruhák felfedezésében, s egy kis rögtönzött divatbemutatón mutatták be számunkra a királylányos kisszoknyákat és a nagyon menő kis pólókat, nadrágokat és kabátkákat. Niki közben abba is beavatott bennünket, számukra nagyon fontos szempont, hogy üzletükben magas minőséget kínáljanak a gyermekek számára, így jelenleg három prémium spanyol márka termékei -Mayoral, Losan, Boboli-, illetve egy magyar, a Killy Design gyermekruhái találhatóak meg náluk.

A szavak helyett beszéljenek helyettünk kis modelljeink, Mira és Nolen, nézzétek meg videónkban, hogyan festenek a cuki kis ruhákban a gyerekek!

Niki azt is elárulta, most igazán megéri hozzájuk betérni a szegedi családoknak, hiszen nyitási akciójukban, egészen február végéig 10%-os kedvezményt biztosítanak valamennyi termékükre! Az üzletet itt találod:

MANIK Kids Szeged

Szeged, Kígyó utca 7

Telefonszám:
(30) 471 2223

[email protected]

Facebook oldal: MANIK Szeged

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb