Mindenmás

Lángok csaptak fel a kocsiból – készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél, nekik köszönhetően nem sérült meg senki

Készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél – tudtuk meg a rendőrségtől pénteken. Mint kiderült, a Készenléti Rendőrség Regionális Igazgatóság orosházi osztályának vezetői tartottak hazafelé egy budapesti képzésről tegnap. A 451-es úton, Szentesnél vettek észre egy félreállt autót, amelynek a motorteréből füst szállt fel.

A közlemény szerint a szolgálati gépkocsival utazó négy rendőrtiszt azonnal megállt, majd egyikük magához vette az autóban lévő porral oltót, és a füstölő járműhöz sietett. A sofőr már kiszállt a kocsiból, utasai nem voltak. Amikor a rendőrtiszt a jármű motorterét kinyitotta, lángok csaptak fel, így a tűzoltó készülékkel azonnal oltani kezdte a tüzet. Kollégái egyből hívták a 112-t, hogy a katasztrófavédelem munkatársait értesíteni tudják, és segítséget kérjenek.

SZERENCSÉRE SENKI SEM SÉRÜLT MEG

Szerencsére mire a tűzoltók kiértek a helyszínre, a tüzet sikerült eloltani. A tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd hőkamerával átvizsgálták, de további oltásra már nem volt szükség. Az időben reagáló rendőröknek köszönhetően az eset során senki nem sérült meg.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb