Sport

50. győzelmét aratta a PICK Szeged a Komló ellen

Szombaton 50. győzelmét aratta a PICK Szeged a Carbonex-Komló ellen. 35-29-re nyertek a srácok. “Szép volt fiúk!” – zengték a szegedi szurkolók a komlói sportcsarnokban.

„Szép volt fiúk!” – zengte közel 50 szegedi szurkoló a csordultig telt komlói sportcsarnokban. Remek hangulatban, 15-11-es félidő után 35-29-re nyert a Pick. Ez volt a két csapat 54. meccse az NB I-ben, és ez volt az 50. sikere a szegedieknek az egykori Bányász ellen.

KIÉRDEMELT ÉS MAGABIZTOS GYŐZELEM

Megharcoltak a fiúk a győzelemért, de egy pillanatig nem forgott veszélyben, hogy megszerezzék a két pontot. Nem volt egyszerű felpörögni a találkozóra, hiszen két napja még a norvég Kolstad ellen játszottak a Bajnokok Ligájában. Melnyicsuk révén – apukája a Medikémia Szeged röplabdacsapatával kétszer is magyar bajnok volt – a hazaiak szereztek vezetést, azonban Nagy Martin bravúrjainak és Szilágyi Benjámin góljainak köszönhetően fordítottak, fokozatosan növelték az előnyüket. A félidő hajrájában kicsit közelebb kapaszkodott a Komló, de így is négy találattal, 15-11-re vezetett a szegedi csapat

NEM HAGYTÁK MAGUKAT A KOMLÓIAK, DE KÖZELEBB SEM KERÜLTEK A SZEGEDHEZ

A második harminc perc is hasonló koreográfiát hozott. Marosán György együttese nem hagyta magát lerázni, de két gólnál közelebb egyszer sem tudott kerülni a Pick Szegedhez. Marin Jelinic és Mario Sostaric termelte a gólokat, Bánhidi Bence heteseket harcolt ki, így végig kézben tartották a meccs irányítását. A hazaiak elővették a hét a hat elleni játékot, ami sokáig jól működött, de ahogy összeállt a védekezése a szegedieknek, egyből könnyű gólokat szereztek, így a végén simán, 35-29-re nyertek egy remek hangulatú találkozón – tudtuk meg a PICK Szegedtől.

Gratulálunk srácok! Gyönyörű eredmények!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb