Mindenmás

Három vízsugárral oltották el a tüzet Szegeden, a szemét is lángra kapott (képekkel)

Mint megírtuk ma délelőtt, kigyulladt egy fából készült ház, mitőbb a mellette lévő szemét is lángra kapott Szegeden, a Zsitva soron a hulladékudvar melletti erdős területen.

Füstképződés miatt lezárták a Zsitva sor érintett szakaszát.Kigyulladt egy fából összetákolt viskó, és mellette szemét is ég Szegeden, a Zsitva soron, a hulladékudvar melletti erdős területen. A helyszínre riasztott szegedi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltják a tüzet, valamint kihoztak egy gázpalackot az építményből. A tűz miatt nagy a füst, ezért az érintett útszakaszt lezárták. Az útzárról értesítették a távolsági személyszállítást autóbuszokkal biztosító vállalatot – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

PERCRŐL PERCRE

2024.02.18. 10:00 órakor pedig érkezett a friss hír, miszerint a szegedi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották azt a tüzet, amely Szegeden, a Zsitva soron, a hulladékudvar melletti erdős területen egy fából összetákolt viskóban keletkezett. Az építmény mellett szemét is égett mintegy 300 négyzetméteren. A hulladéklerakóra nem terjedtek át a lángok. A hatalmas füst miatt lezárták az érintett útszakaszt, ami a távolsági autóbuszok közlekedését is érintette. A helyszínen dolgoznak az áramszolgáltató szakemberei.

Információink szerint félő volt, hogy gond lesz a vezetékekkel a magas lángok miatt, ezért érkezett a helyszínre az MVM is.

ITT ÍRTUNK MA REGGEL AZ ESETRŐL

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb