Sport

Óriási küzdelemmel döntetlent játszott a Grosics Akadémia a Gyirmóttal idegenben

A labdarúgó NB II 21. fordulójában a 6. Gyirmót a 4. Szegedet fogadta. Az egyenlő erők küzdelme pontosztozkodáshoz vezetett.

Az idei évet a Gyirmót két győzelemmel kezdte, a Soroksárt és a Budafokot győzték le a Marcal-partiak. Aztán Tamási Zsolték egy bepótolt meccsen pontot tudtak szerezni  az ETO Parkban. A Szeged február elején gól nélküli döntetlent játszott a Vasassal, a múlt hétvégén pedig 2–0-ra kikapott hazai pályán az Ajkától.

ÓVATOS MEZŐNYJÁTÉKKAL KEZDTEK

Az első 20 percből legfeljebb annyit lehetett feljegyezni, hogy óvatos mezőnyjáték folyt a pályán, miközben egyik csapat sem tudott helyzetet kialakítani. A félidő második felében sem volt sokkal több kapukra veszélyt jelentő esemény, legfeljebb a félidő végén lehetett feljegyezni Soltész szabadrúgásait.

A GYIRMÓT TŰNT GÓLÉHESEBBNEK A MÁSODIK FÉLIDŐBEN

A második félidőre mintha a Gyirmót jött volna ki gólra éhesebben. Egy gyors akció végén Soltész lövését kellett blokkolnia a szegedi védőknek, aztán Medgyes tette próbára egy erős, de éles szögből leadott lövéssel Molnár-Farkast. Az első nagy szegedi helyzetre a 76. percig kellett várniuk a vendég szurkolóknak, Borvető beadása után azonban Nyári Patrik lövése egy védőről szögletre pattant. A meccs hajrája már inkább a szegedieké volt, gólt azonban ők sem tudtak szerezni .

Grtaulálunk srácok! Szép meccse volt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb