Gasztro

Emelték a tétet a Trójások: a hónap végéig ingyen adják az egyik legjobb pizzájukat, a tőlük rendelők között pedig egy siófoki wellness hétvégét is kisorsolnak

Brutál akcióval indította az idei évet a Kölcsey utcában és az ÁRKÁD Szeged felső szintjén is megtalálható Trója Ételbár: 0 forintért adják a város egyik legkedveltebb pizzáját, a Trója harcát, ha legalább 7000 forintért rendelsz tőlük. A srácok most rádobtak még egy lapáttal a dologra, ugyanis az említett akciót most egészen a hónap végéig meghosszabbították: az ajánlat így egészen február 29-ig érvényes, szóval egy 7000 forint feletti rendelés esetén az egyik legfullosabb pizzájukat kapod ajándékba, sőt, a februárban tőlük rendelők között még egy két fős siófoki wellness hétvégét is kisorsolnak.

Rendesen zajlanak az események a Kölcsey utcában, a Trója Ételbár ugyanis először az egyik legcuccosabb pizzáját ajánlotta fel 0 forintért a vendégeinek, majd pedig kiderült, hogy a februárban (direktben) tőlük rendelők között egy két fős siófoki wellness hétvégét is kisorsolnak. A Trója harca névre hallgató finomságot valószínűleg már minden szegedi pizzaimádó ismeri, de ha véletlen mégsem lenne meg, elmondjuk, milyen: szezámos szél, sok-sok sonka, kolbász, egy nagy adag darált hússal, felvert tojással és a kötelező mozzarellával. Az akció meghosszabbításának köszönhetően most ezt a 26 centis pizzacsodát kapod ajándékba tőlük, ha februárban legalább 7000 forint értékben rendelsz tőlük, de csak tőlük, a különféle ételkiszállító cégek nem vesznek részt az akcióban.

HA SZERENCSÉD VAN, MÉG EGY SIÓFOKI WELLNESS HÉTVÉGÉT IS NYERHETSZ

A történet itt még nem ér véget, ugyanis azok között, akik februárban tőlük rendelnek – amit ugye miért ne tennél meg, ha ingyen kapsz egy Trója harcát? – még egy két fős, siófoki wellness hétvégét is kisorsolnak majd, méghozzá a négy csillagos Hotel Panorámába!

Rendelni IDE kattintva vagy a +3630 627 9056 számon tudsz, mi biztosan tennénk egy próbát…

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb