Mindenmás

Őrületes február a Tempó Taxinál: Tap Factory belépőket, BioHair Napfény hajvágást és 10.000 Ft értékű kupont is nyerhetsz, ha velük utazol

Egészen hihetetlen, de a Szegeden méltán híres Tempó Taxi a tavalyi évben már negyevenedik, jubileumi évét ünnepelte. A városban egyik legrégebb óta működő taxitársaság ennek megfelelően egy igazán ütős évre készül, ami annyit jelent, hogy a velük utazókra egész évben egy halom nyereményt zúdítanak. Ha szerencsés vagy, vacsorát, koncertbelépőt, de még ingyen utazást is nyerhetsz tőlük.

Ha jubileum, akkor nagy durranás: A Tempó Taxi a “2024 – nyerő év!” játékával indította az új esztendőt, jelezve, hogy idén (is) érdemes velük utazni, ugyanis egész évben különböző nyereménycsomagokkal készülnek az utasoknak. Az említett játék keretében minden egyes hónapban kisorsolnak egy szerencsés velük utazót, aki a nyereményben részesül, ez természetesen februárban sincs másképp. A győztes automatikusan kézhez kap egy 10.000 Ft-os vásárlási kupont, de a srácok úgy gondolták, erre még rádobnak egy csomó mindent, februárban ezeket:

  • belépőket a Tap Factory című, áprilisban Szegedre érkező show-ra,
  • hajvágást, a Napfény Parkban működő BioHair Napfénybe,
  • és egy Szeged365-ös relikviát, méghozzá egy egyedi bögre formájában.

A dolgod pofon egyszerű:

  • Töltsd le a Tempó Taxi applikációt az App Store-ból vagy Google Play áruházból,
  • rendelj vele taxit,
  • aztán a hónap utolsó napján szemeket a Szeged365-re, a kollégáink a Tempó Taxi diszpécsereivel együtt, élő hangüzenetben fognak sorsolni, lehet, hogy éppen téged.

Egy szó, mint száz: ha fuvarra van szükséged, rendelj applikáción keresztül Tempó Taxit és nyerj a Szeged365-tel!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb