Szegedi Arcok

Jákob Zoli Szegeden járt és sok-sok adománnyal lepte meg a Bárczi Általános Iskola diákjait (videóval)

Begördült városunkba a Jákob Alapítvány furgonja, Jákob Zoli ugyanis Szegeden járt, s nem is jött üres kézzel. Sok-sok adományt hozott magával a Szegedi Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda és Általános Iskola kis nebulói számára. Erről az Alapítvány TikTok oldalán közöltek egy videót, hívta fel rá figyelmünket Olvasónk, Zoltán.

Jákob Zoltánt sokan úgy ismerik, mint a Crystal Nails alapítóját és milliárdos üzletembert. Van azonban egy olyan oldala, amit eddig csak a hozzá legközelebb álló személyek ismerhettek. “Megküzdöttem a vállalkozásaimért, így a jólétért is, de milliárdosként éppen ezért tartom fontosnak, hogy minél többet tegyek azokért, akik rászorulnak. Sok támogatást nyújtottam az elmúlt évek alatt, de most a JÁKOB Alapítványon keresztül szeretném megmutatni, azt az érzést, amit az adományozás nyújthat. Nem utolsó sorban: példa szeretnék lenni mások számára, és ösztönözni az embereket arra, hogy akiknek van lehetősége, álljon bátran egy jó ügy mellé!” – fogalmazott Jákob Zoli.

A jótékonyság jegyében pedig Jákob Zoli legutóbbi útja Szegedre vezetett, ahol az üzletember a Szegedi Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda és Általános Iskola diákjait látogatta meg, s hozott számukra ajándékokat. Erről pedig videó is készült, melyet az alábbiakban nézhetsz meg:

@jakobalapitvany

Ilyen még nem volt… ha tetszett, írd meg nekünk és akkor csinálunk még ilyet.#jakobalapitvany #jakobzoli #szeretet #iskola#segítség szeged@Jákob Zoli

♬ eredeti hang – Jákob Zoli Alapítvány

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb