MindenmásNem kategorizált

A 3F-es villamossal ütközött egy autós a Tisza Lajos körúton (frissítve)

Pénteken délelőtt fél 10 után nem sokkal egy autós a villamos elé kanyarodott a Tisza Lajos körúton – jelezte több Szeged365 olvasó is szerkesztőségünknek. Györgytől fotókat is kaptunk, melyen jól látszódik, hogy a villamos az ütközéstől következtében pár méterrel eltolta az autót a síneken.

Információink szerint most értek ki a helyszínre a mentősök is. Reméljük, senkinek sem esett baja! A SZKT azt írja, hogy a baleset miatt az Anna-kút és Tarján vá. között pótlóbuszok közlekednek. Anna-kút és Kecskés vá./Fonógyári út vá. között visszafordítják a forgalmat. Előreláthatólag 10-15 perces vonali késések várhatóak a 3-as, a 3F-es, és a 4-es villamosvonalon.

Vigyázzatok magatokra!

Köszönjük a fotókat Györgynek és Tominak!

FRISSÍTVE (14:26): MÉG MINDIG HELYSZÍNELNEK

Ákos olvasónk jelezte szerkesztőségünknek, hogy még délután fél 3 környékén is a rendőrök irányítják a forgalmat. Még csak most sikerül elvontatni a balesetező autót, talán lassan helyreállhat a forgalom. Vigyázzatok magatokra!

Köszönjük a fotót Ákosnak!

Ez már nem az első baleset volt ma:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb