Kikapcs

Születésnapi FullAnyuuuu est lesz, éppen Nőnapkor a Hungiban!

Biztosan teltház lesz, de maradt még néhány jegy a lelményesebb férfiaknak, és hölgyeknek! Az urakra azért gondoltunk most, mert szerintünk tökéletes ajándék lehet ez az előadás szerelmüknek. Egy év elteltével a szegediek FullAnyuuuu-ja, azaz Suhai Niki újabb mérföldkőhöz érkezett az életében és karrierjében. A népszerű online személyiség és motivációs előadó már most tömegeket inspirál szerte az országban. Az évforduló alkalmából Suhai Niki egy különleges motivációs előadásra készül, amelynek fókusza a “Szabad Nő” témakör lesz.

Az előadás célja, hogy felébressze a valódi nőt, kibontakoztassa az érzéseket és érzelmeket, amelyek sokszor mélyen el vannak rejtve. FullAnyuuuu szabadon engedi az összes szerelmes történetet, és szenvedélyt locsol a régi megfáradt házasságokba. 

A szervezők megsúgták, hogy már nem sok jegy maradt a március 8-i FullAnyuuuu-estre. “FullAnyuuuu kinyitja a “női palackot” és szabadon engedi az érzelmeket és az energiákat, ami talán útmutató lehet a szívhez és hálószobához” – hirdetik a szervezők.

A rendezvényen lesz pezsgő, torta, jókedv és tanulság. Ez a tökéletes nőnapi ajándék, amely nemcsak inspirál, hanem erőt, szenvedélyt, vágyat és szerelmet ébreszt. FullAnyuuuu elárulta a Szeged365-nek: az estétől azt várom, hogy minden kedves vendég gazdagabb és erősebb érzésekkel távozik majd, készen arra, hogy az életüket maguk irányítsák, és az igazi nőt mutassák meg a világnak.

Ha még nincs jegyed, ne habozz! Most itt a lehetőség, hogy meglepd barátnőd, magad, vagy éppen a feleséged a március 8-i FullAnyuuuu-esttel, egy fantasztikus élménnyel, amelyet együtt élhettek át. A jegyeket ITT tudjátok megvenni!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb