Mindenmás

A hónap ingatlana a Szeged365-ön: fullon pörgő, meseszép panziót kínálnak eladásra a Dáni utcában, mindenhez is közel van

Vadonatúj cikksorozatunkban havonta hozzuk el nektek Szeged leggyönyörűbb eladásra kínált ingatlanjait, csakis a Használtingatlan Szeged kínálatából. Erősen indítunk, ugyanis elsőként egy közkedvelt, modern és egyedi dizájnnal rendelkező szálláshelyet mutatunk be, amely négy különálló apartmanból áll, amelyet ráadásul most eladásra is kínálnak.

Mostantól havonta jelentkező cikksorozatunkban a város legszebb eladó ingatlanjait mutatjuk be a Szeged365 olvasói számára, az első epizódban pedig igen magasra tesszük azt a bizonyos lécet: egy gyönyörű, impozáns, négy különálló apartmanból álló szálláshelyet mutatunk be nektek a Használtingatlan Szeged kínálatából. Tökéletes választás, ha éppen befektetést keresel. Az egész panzió modern és egyedi dizájnnal rendelkezik, íme pár infó róla:

  • 2 darab 2 személyes + 2 darab 4 személyes apartman
  • minden apartmanban egyedi fűtésrendszer és klíma
  • kapukódos rendszer
  • stabil ügyfélkör

A full extrás szálláshely egyébként kiváló helyen, a város központjában, a Dugonics tér melletti Dáni utcában található, mindössze pár percre mindentől. Eddig írtunk róla, de vannak olyan dolgok, amiket képekkel sokkal jobban lehet illusztrálni, ennek megfelelően pár fotót is mutatunk a panzióról:

Ha megtetszett, hívd a Használtingatlan Szeged csapatát ezen a telefonszámon: +36 70 425 1500! Még több infó az ingatlanról, még több gyönyörű fotóval: https://ingatlan.com/33785373

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb