kiemelt

Ne bízd rá magad egy vasúti jelzőlámpára a Zrínyi utcában, Hódmezővásárhelyen: erre figyelmeztetnek egy Facebook csoportban (fotó)

Nem működő vasúti fénysorompót fotóztak le egy Facebook csoportban. A HMVHLY CAR LIFE nevű csoportban egy tag hívja fel autóstársai figyelmét arra, hogy sem fehéren, sem pirosan nem világít a lámpa, a hódmezővásárhelyi Zrínyi utcában.

Óvatosan közelítsd meg a vasúti átjárót, ha a Zrínyi utcában jársz Hódmezővásárhelyen. Ne a lámpának, hanem a szemednek higgy, jobban jársz.

NINCS ESÉLYÜNK A VONATTAL SZEMBEN

Korábban már írtunk arról, hogy Vad Róbert a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőrség őrnagya, puszta kézzel megállít egy száguldozó vonatot. Persze, ennél sokkal komolyabb az üzenet. A videóból ugyanis (ha egy másik világban lennénk) tényleg azt hihetnénk hogy ennyire egyszerű megállítani egy rohanó vonatot. A valóságban ez nincs így, pont ennek ellenkezőjére próbáljak felhívni a figyelmet a közzétett videóval.

Itt nézheted meg:

Szóval vigyázz te is, ha a Zrínyi utcán kell áthaladnod ma. Most csak a szemednek hihetsz, légy körültekintő!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb