Kikapcs

Tavasszal is mulat a Garden Bistro: kétszeres Fonogram-díjas énekesnő érkezik áprilisban a Damjanich utcába, ráadásul dupla műsorral

Egyszerűen nem bír visszavenni a rohamtempóból a szegedi Garden Bistro, már persze a szenzációs ételeket és az izgalmas programokat illetően, főleg úgy, hogy a Damjanich utcai étteremnél az előbb említett két dolog (óriási szerencsénkre) általában együtt jár. Korábban volt már náluk egy nagyszabású palacsinta-csodás este, nem sokkal utána pedig a túrógombóc fővárosává változtatták Szegedet egy hétvége erejéig, most pedig, miközben éppen ezt a cikked olvasod, éppen Krisz Rudi zenél nálunk.

Egy raklapnyi rendezvénnyel készült már az elmúlt szűk két hónapban is a szegedieknek a Garden Bistro, de a tempóból és a színvonalból sem tervez visszavenni az étterem, aminek a közepén még egy medence is található. Ennek megfelelően április elején egy újabb nagy durranással készülnek, ugyanis érkezik hozzájuk a kétszeres Fonogram-díjas énekesnő, Nótár Mary, ráadásul vacsoraestjén egy elképesztő dupla műsorral készül.

MENTÁS ZÖLDBORSÓS-RIZOTTÓ, ROZMARINGOS MUSTÁRBAN PÁCOLT SERTÉSSZŰZ, SOMLÓI GALUSKA

Dupla műsor ide vagy oda, az esemény nem lenne teljes egy fenséges Garden Bistro-féle menüsor nélkül, de mint ahogyan megszokhattátok, ezeket most is intézik. Rögtön kettővel is készülnek, amik közül választani lehet, ha véletlen az egyik nem lenne az ízlésed elsőre (bár nem tartjuk valószínűnek, hogy ez előfordulna…) Mutatjuk is a menüsort:

  • “A” menü: Tavaszi mentás-zöldborsós rizottó, souvidált supreme jércemellel és parmezán tallérokkal
  • “B” menü: Rozmaringos mustárban pácolt sertésszűz, snidlinges burgonyasalátával és grillezett zöldspárgával
  • Desszert: mágnás somlói galuska

A jegyár tartalmazza a főételt, a desszertet és a welcome drink-et is, viszont az asztalok száma limitált, úgyhogy nem érdemes halogatni a dolgot. A jegyvásárlással kapcsolatban több infót IDE KATTINTVA, vagy a Garden infó vonalán tudhatsz meg: +36-70-427-3366

  • Garden Bistro&Beach
  • 6724 Szeged, Damjanich utca 7/A
  • +36-70-427-3366

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb