Smart SzegedVideo365

Az Alga System gyárában járt a Szeged365: szuper tápanyagok és innováció Szeged mellett

Az Alga System Kft. a város büszkesége, hiszen tiszaszigeti gyárukban olyan különleges szuperélelmiszereket állítanak elő, melyek egyedülálló technológiával készülnek. Egy izgalmas látogatás során bepillantást nyerhetett a Szeged365 stábja a gyártás folyamatába, melyet most megosztunk veletek. 

A gyárban a legmodernebb szenzorok segítik az algák tökéletes fejlődését, és Pócsik Edit, az üzemeltetési vezető személyesen mutatta be nekünk a folyamatokat. Az Alga System nem csupán egy gyártóüzem, hanem egy hely, ahol a természet erejével és innovációval ötvözve készülnek a kivételes termékek.

Most kinyitjuk a szuperélelmiszerek kapuját!
A videónk bemutatja, hogyan történik a spirulina család egyik alfajának beszerzése és szaporítása. Az érdekfeszítő látvány mögött azonban ennél is nagyobb értéket képvisel a tény, hogy Szeged mellett ilyen különleges termékek készülnek. A Szeged365 viszont mindig meglepetéssel érkezik. Most lessétek meg a legkedvezőbb alga-akciókat. 

Szuper tápanyagok, szuper csomagok: Most különleges akciókkal vár az Alga System!
Az Alga System most különleges csomagakciókkal várja az egészségesebb élet iránt érdeklődőket. A csomagok, akár 3 hónapra is biztosíthatják a szükséges tápanyagokat, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. 

Szeged varázsa az egészségben: Ismerd meg Az Alga System Kft. szuperélelmiszereit!
Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a Szeged melletti gyárban az egészségedért dolgozó szuperélelmiszerek, ne hagyd ki ezt a lenyűgöző lehetőséget. Az Alga System Kft. olyan termékeket kínál, melyek nem csupán táplálnak, de inspirálnak is.

Fontos kiemelnünk, hogy az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb