Mindenmás

Napi cukiság: elszökött egy lovacska Szegeden, mire megtalálták új barátokra lelt

A nap legcukibb híre befutott szerkesztőségünkbe: elszökött egy lovacska Szegeden, mire megtalálták új barátokra lelt, tudtuk meg a szegedi gépész, egyben építőipari vállalkozótól, Bujdosó Józseftől (vagy ahogy a fél város ismeri: Bujditól).

Megunta a magányt és útra kelt ma Szegeden egy lovacska, futott be a hír szerkesztőségünkbe. Szerencsére a kalandozó patás kis kiruccanása pozitív véget ért, ugyanis Tápén, a Pitypang utcában ráleltek a kalandorra, aki már nem is volt egyedül. Mint ahogy Bujditól kapott képeken is látszódik, az állat rögtön új barátokra lelt, s néhány másik lóval haverkodva találtak rá. Azonnal értesítették is a gazdáját, aki ment is a nagy szökevényért, így a lovacska mostanra biztonságban visszakerült otthonába.

NEM Ő AZ ELSŐ KALANDOZÓ LOVACSKA SZEGEDEN

“Cuki lovacska tekereg a Fő fasor végén, a Németh András utca közelében” – írta kedd délután kettő óra előtt nem sokkal egy tag az Újszeged az én otthonom nevű Facebook csoportban, vagyis Szilaj, a Vadvölgy paripája ezúttal Szegeden szabadult el, írtuk meg korábban.

SZÖKŐS KECSKÉKKEL IS TALÁLKOZHATTUNK MÁR VÁROSUNKBAN

Kereken 20 napja egy Makkosházát, a Csongrádi sugárutat, a Retek utcát, a Baktói kiskerteket, majd a Sándorfalvi utat is megjárt kecske tartotta lázban a Szeged365 olvasóit, most egy első ránézésre nagyon hasonló (vagy ugyanaz) a patás a Csaba utcában rohangál, Felsővároson.

SZABADON SZALADGÁLÓ JUHOK IS AKADTAK MÁR SZEGEDEN

Kecskék, lovak és a fekete párduc után most szaladgáló, gazdátlan juhok tartják lázban Szegedet. A Szegeden láttam csoportba szerdán délután felkerült poszt szerint a két, feltehetően valamelyik házból kiszabadult juh Alsóvároson rótta az utcákat mindaddig, amíg be nem fogták őket. Egy másik tag a Kisfaludy utcában látta korábban az egyiket, amint az bégetve kereste otthonát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb