Mindenmás

Napi abszurd: sínek mellett szexelt egy pár, a férfit elsodorta egy éppen arra közlekedő szerelvény

Van, amikor a vágyaknak nehéz ellenállni. Láttunk már ilyet Szegeden is, mint ahogy korábban meg is írtuk, pár éve a Széchenyi tér kellős közepén szexelt egy párocska, vagy amikor arról számoltunk be, hogy a szomszédos vármegyei Baján a játszótéren rendszeresen látnak egy párt szexelni, most Budapesten történt hasonló eset, amiből akár komoly baleset is lehetett volna.

A Tények beszámolója szerint ugyanis majdnem elütötte a HÉV azt részeg párt, akik a sínek mellett szexeltek pár napja Budapesten, a Lechner Ödön fasornál. Az esti órákban közlekedett a szerelvény, amikor az egyik utas észrevette, hogy egy férfi a sínek melletti köveken fekszik. A szerelmespár épp aktus közben esett el, amikor az érkező HÉV elsodorta a férfit.

Mint a 24.hu írta, a baleset miatt órákig állt a közlekedés. A szerelmespár nem sérült meg súlyosan, a helyszínen ellátták őket a mentők. A férfival szemben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb