Mindenmás

Nagy durranás a szegedi Kalmár Motortól: március 3-ig akár egymilliós kedvezménnyel vehetsz náluk vízi eszközöket

Izgalmasan indult az év az Algyői úton található Kalmár Motor Kft. vízi különítménye, a Kalmarine számára: nemrég egy fantasztikus, romantikus motorcsónakázást sorsoltak ki két szerencsés Szeged365 olvasó számára, most pedig a hajózási szezon közeledtével egy akcióval kedveskednek Nektek: március 3-ig 10 százalékos villámakciót hirdettek több vízi termékükre is, amely a Yamaha Waverunner-ek esetében akár 1.250.000 Ft-os árelőnyt is jelenthet.

A Szeged365 és a Kalmarine igyekszik mindent megtenni azért, hogy az általában március végén-április elején kezdődő hajózási szezonra minden szegedi kapitány maximálisan felkészüljön. Pontosan ezért kértük meg korábban a legendás Kipper Györgyöt, – aki már évtizedek óta foglalkozik hajós oktatással a városban – hogy mondja el Nektek, milyen változásokkal kell számolnia azoknak, akik vízre szállnak az idei évben is. Ha lemaradtál a beszámolóról, érdemes pótolni, IDE KATTINTVA megteheted. A Kalmarine most arról is gondoskodik, hogy minden technikai feltétel is adott legyen a hajósok számára, mire startol a szezon: ezért március 3-ig az alábbi vízi termékek mindegyikére 10 százalékos akciót hirdetnek:

  • minden 2024-es modellévű Yamaha WaveRunner
  • Yamaha külmotorok 20 LE teljesítményig
  • minden elektromos Yamaha külmotor
  • minden YAMBoat

Aki jártas a hajózás világában, pontosan tudja, hogy mennyire ritka alkalom az ilyesmi, főleg úgy, hogy egy csúcskategóriás Yamaha Waverunner esetében a 10% konkréten 1.250.000 Ft-os árelőnyt jelent. Szóval, ha még hiányzik valami technika a szezon előtt (tudjuk, hogy igen), vagy újítanál a felszereléseden, mindezt ráadásul akciós áron, akkor irány a Kalmarine, az Algyői úton!

Itt találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb