Sport

Napi cukiság: rendhagyó tesiórán vettek részt az ovisok az OTP Bank-PICK Szegeddel, “szétbombázták” a kapukat a gyerekek

“Ez a rendhagyó tesióra azért mindig más. Ez igazán érzelmekkel teli, hiszen csapatunk játékosainak gyermekei közül többen is a szegedi Teddy’s Club óvodájába járnak” – írja az OTP bank-PICK Szeged a honlapján. Hozzátették, hogy Beni ovóbácsi ezerrel szurkol a csapatnak, a B-közép oszlopos tagja, így a gyerekek is ismerik a klub himnuszát és hangosan ordítják, hogy „PICK Szeged!”. Ezt mind meg is tapasztalhatta a csapat kedden délelőtt, a THW Kiel elleni BL-meccs előtt, ugyanis egy rendhagyó tesiórán vettek részt a szegedi Teddy’s Club ovisai.

Először a játék került előtérbe, a kicsik megkapták a szivacslabdákat, amivel „szétbombázták” a kapukat. “Nagy örömükre elsőként érkezett a tréningre Mikler Roland, aki be is állt a kapuba. Hatalmas sor állt egyből Roli kapuja előtt – a Mikler-ikrek többször túljártak apukájuk eszén -, mindenki neki szeretett volna gólt dobni. Sokat kacagtunk, mindenki nagyon jól érezte magát. Valójában ezért szervezzük meg ezeket az eseményeket, mert mindenki jólérzi magát” – emelték ki.

MINDENKI HATALMAS ENERGIÁT KAPOTT

Mindezek után jöttek az apukák: “a kis Molina, a kis Bombac és a kis Mackovsek örömmel futott az édesapjához, akik hatalmas puszit nyomtak a gyerkőcök arcára. Ezután elkészült a közös fotó, a gyerekek elénekelték a klubhimnuszt, aminek hatalmas taps volt a jutalma a játékosoktól, majd egy-egy csapatfotót kapott mindenki ajándékba. Jó kis délelőtt volt, mindenki hatalmas energiát kapott a szerdai THW Kiel elleni hazai BL-meccsre” – számolt be a csapat a mai délelőttről.  

Fotók: Sólya Eliza/pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb