Mindenmás

Rendőreink akcióban: két körözött autót foglaltak le ma, alig egy óra leforgása alatt

Rendőreink résen voltak: kedden alig egy óra leforgása alatt két körözött autó is a horgukra akadt. Mint a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség közösségi oldalán tudatta, Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen 14 órakor jelentkezett kilépésre egy ukrán férfi egy Toyota RAV4 típusú személygépjárművel. 15 órakor Nagylak közúti határátkelőhelyen próbálta meg egy román férfi elhagyni az országot egy Mercedes-Benz GLE 350D típusú terepjáróval. Az egyenruhások mindkét járművet lefoglalták.

13 MILLIÓS AUTÓT FOGLALTAK LE CSANÁDPALOTÁNÁL

Ma először egy az olasz hatóságok által körözött autót foglaltak le Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen rendőreink. Mint írták, az átkelőn egy ukrán állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre 2024. február 27-én 14 órakor egy Toyota RAV4 típusú személygépjárművel. Az ellenőrzés során a határrendészek megállapították, hogy a gépkocsi szerepel a körözési rendszerben, azt az olasz hatóságok keresik. A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a 13 millió forint értékű autót lefoglalták.

NAGYLAKNÁL 18 MILLIÓS KÖRÖZÖTT AUTÓ AKADT A HOROGRA

Alig egy óra múlva egy a német hatóságok által körözött autót foglaltak le Nagylak közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök. Az átkelőn egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre 2024. február 27-én délután egy Mercedes Benz GLE 350D típusú személyautójával. Az ellenőrzés során a határrendészek megállapították, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt a német hatóságok keresik. A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a 18 millió forint értékű autót lefoglalták.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: police.hu/Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb