Szegedi Arcok

A Kiváló Munkáltatói Márkák elitklubjába került a szegedi származású CE Glass

Rangos elismerésben részesült a szegedi származású CE Glass Industries. A vállalatot a magas színvonalat képviselő márkákat díjazó MagyarBrands versenyén a Kiváló Munkáltatói Márka kategóriában díjazták.

Mint a vállalat közleményéből megtudtuk, a MagyarBrands program küldetéséhez tartozik, hogy ráirányítsa a fogyasztók és a piac figyelmét a legsikeresebb magyar márkákra, valamint a legnépszerűbb, innovatív termékekre és szolgáltatásokra. A program immáron hat éve figyeli és értékeli a kiváló márkák munkáltatói tevékenységét is.

SZÁMOS TÉNYEZŐ KULCSSZEREPET JÁTSZOTT

A díj odaítélésekor olyan tényezők játszottak szerepet, mint a munkatársak számának és a béreknek a fejlődése, a munkáltatói vízió, és annak megvalósítására tett gyakorlati intézkedések összhangja, a munkahelyi környezet, vagy hogy milyen aktivitást végez a vállalat a munkáltatói környezet javítása érdekében, kiemelten a beilleszkedést és lojalitást segítő programok során.

Az évszázados családi gyökerekre visszatekintő, Szeged és Szatymaz határában álló CE Glass Industries már nem először mérette meg magát a legnagyobb hazai márkák között. A MagyarBrands versenyén a szakmai zsűri az üvegipari vállalatot 2023 legkiválóbb innovatív márkái közé sorolta. A MagyarBrands Kiváló Munkáltatói Márka kategória díjakat a Revolution Munkáltatói Márkaépítés Konferencia keretén belül hatodik alkalommal adták át február 22-én Budapesten a Park Inn By Radisson Hotelben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb