Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Arcok: Papos László, a leégett tiszaszigeti családi ház újraálmodója, a Global 21 Kft. ügyvezetője

Tudtad, hogy a szegedi Papos László, a Global 21 Kft. kivitelező cég tulajdonosa, valódi közösségépítő?! Nemrégiben Tiszaszigeten tűnt fel a reflektorfényben, amikor a leégett családi ház újraépítésénél mind anyagi, mind tervezési segítséget is nyújtott. Az érintett család mellett Papos László életének és munkájának mélyebb rétegeit is felfedeztük.

A Global 21 Kft. már 24 éve működik, és ez alatt az idő alatt nem csak a vállalati világban, de a közösségek körében is hírnevet szerzett. A vállalat, amely szorosan kapcsolódik Szegedhez és a környező területekhez, a jólét növelésére törekszik és a közösségi összetartás erősítésére is. Főleg akkor van a legnagyobb szükség a közösség erejére, amikor valami tragédia történik. 

Sokunknak onnan lehet ismerős a neve, hogy ő volt az, aki a tiszaszigeti polgármesterrel együtt az élére állt annak a kezdeményezésnek, amely segített újra építeni egy családi házat, miután az leégett. Korábban már írtunk erről, ha még nem olvastátok, itt megtehetitek:

Az építész és üzletember Papos László szerint a Global 21 Kft. legnagyobb ereje az, hogy nemcsak egy cég, hanem egy igazi közösség, ahol mindenki számít. “Az évek során rájöttünk, hogy az építés nem csak falak emelgetéséről szól, hanem az emberek összekovácsolásáról is. Amikor egy közösség összefog, akkor valódi csodákra képes” – mondja László, miközben a cég körül kialakult közösségi szemléletre utal.

Nézzétek meg a vele készült riportot, ahol Papos László személyesen beszél arról, hogy miért fontos számára a közösségépítés, és milyen jövőbeli tervei vannak a Global 21 Kft.-vel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb