Mindenmás

Napi pakk: 19 fokkal búcsúzunk a tavaszias februártól Szegeden, ma ünnepel Kovács Katalin, az ország “Kajakkirálynője”

Téli kabátra ma sem lesz szükségünk, marad a tavaszias időjárás Szegeden! Változóan napos-felhős időben, és 19 fokban lesz ma részünk a Napfény Városában. Némi hídlezárással és Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozó, az az a “Kajakkirálynő” születésnapjával búcsúzunk a februártól! Meghoztunk minden fontos infót csütörtök reggelre, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS A KAJAKKIRÁLYNŐ SZÜLETÉSNAPJA

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Antónia, Elemér, Antonietta, Ilmár, Neszta, Osszián, Oszvald és Román nevű Szeged365 olvasónak. Érdekességek:

  • 88 éve született Jack Lousma amerikai űrhajós,
  • 72 éve született Tim Powers amerikai sci-fi és fantasy író (Karib-tenger kalózai),
  • 48 éve Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozó, a “Kajakkirálynő”.

MARAD A TAVASZIAS IDŐ

Csütörtökön is marad a kellemes, tavaszias időjárás Szegeden. Napközben ismét változóan napos-felhős időben lesz részünk, gyenge eső csak néhol fordulhat elő. Kora reggel 2-7, napközben 15-21 fokot mérhetünk városunkban.

LEZÁRÁS VAN A MÓRA FERENC HÍDON

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából dilatációjavítási munkák kezdődtek az M43-as autópálya Móra Ferenc Tisza-hídján. Mint kiemelték, az M43-as autópályán található híd Szeged felé vezető oldalán a dilatációs szerkezet javítási munkái miatt a külső forgalmi sávot le kellett zárni. A hiba elhárítását külső szakvállalkozó végzi, a beavatkozások várhatóan két héten belül befejeződhetnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb