Kikapcs

Az első fellépőt bejelentették: Dzsúdló már biztosan érkezik a 28. Szegedi Borfesztiválra!

A Szeged Napja Ünnepségsorozat második hétvégéjén érkezik a Dóm téri KAVALKÁD, ahol ingyenes nagykoncertekkel szoktunk ünnepelni. Ma estére bejelentették a szombati tüzijáték alatti fellépőt: Dzsúdló-t! Mutatjuk ki Ő, és hogy mi az amit már biztosan tudhatunk Magyarország legnagyobb borfesztiváljáról!

Arról már korábban írtunk, hogy minden szegedi, de véleményünk szerint minden magyar polgár, sőt a külföldi turisták is örülhetnek annak, hogy idén egy nappal tovább fog tartani Dionüszosz ünnepe városunkban:

Ma estére az a hír futott be, hogy szombat este élő nagykoncertet Dzsúdló ad, kinek a koncertje közben lesz majd a tűzijáték is! Na, de ki is az a Dzsúdló? Mutatjuk: eredeti neve Juhász Márton, és Mezőzomboron, egy borsodi faluban nevelkedett, vallásos családban, édesanyja hitoktató, nagymamája sekrestyés, nagypapája pedig kántor volt. Már általános iskolában elkezdett foglalkozni az énekléssel, később pedig a Miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium dráma tagozatára járt.

Nem lehet teljesen ismeretlen, ha esetleg a zenéjével nem is, de mint a Munkatársak nevű formáció találkozhattál már velük: 2017-ben Maier Péter és Juhász nyerte az 5. Team Slam Országos Bajnokságot. Ebből alakult meg a sideprojektjük, a The Coworkers, amihez Pintér Kristóf “Signo” csatlakozott mint dobos-basszeros.

Dzsúdló első albuma 2020 áprilisában jelent meg, a Fotofóbia nevet kapta, és 10 szám található rajta. A legnépszerűbb szám a lemezen a Lil Frakkal közös Lej, a zene többmilliós nézettséget produkált a YouTube-on. Az album szűk egy év alatt több mint 700 ezer streamet ért el Spotify-on, és Magyarország egyik legtöbbet hallgatott előadójává emelte az énekest. Dzsúdló az albumon a felnőtté válását szeretné bemutatni, és a fiatalkortól való elszakadást. A zenék szövegeiben minden olyan problémáról hallhatunk, amit egy átlagos tinédzser/fiatal megél, beleértve a depressziót, szorongást és a szerelmi csalódásokat.

Egyik legismertebb száma alapján döntsd el Te, hogy mennyire szereted Dzsúdlót és a zenéjét. A 25 millió feletti megtekintésnél járó klipjét itt tudod megnézni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb