Mindenmás

Napi prosztó: felelőtlen kutyatulajdonosok miatt használhatatlan az egyik tér Szegeden

Péntek éjjel látott navilágot egy fotó, mely azt bizonyítja, hogy az Ökörszem utcai teret akadnak olyanok, akik képtelenek kultúráltan igénybe venni. A helyszín eredeti célja az lenne, hogy családosok és kutyatartók is örömüket leljék benne, viszont ez jelen körülmények között nem tud megvalósulni.

“Kedves és felelősségteljes újszegedi kutyatartók! Az Ökörszem utcai tér az itt lakók örömét szolgálja, hogy lehessen sétálni, gyerekkel szabadban jatszani, ami a mai modernizált világunkban úgy gondolom óriási kincs. Az egy dolog, hogy a 1-6 éves gyerekeink a térre ki tudtak jönni virágot szedni és szaladgálni, de ettől teljesen független és elfogadhatatlan az, hogy egyetlen kutyatartó is így viselkedjen” – kezdi a felhívást az egyik környékbeli lakó.

LEGYEN MAGÁRA ÉS KÖRNYEZETÉRE IS TEKINTETTEL MINDENKI!

“Kérem szépen az erre járó kutyatartókat, hogy amennyiben ők is szeretik ezt a környéket és a kutyusaik is élvezik a téren való szaladgálást, szedjék össze maguk után a terméket! Gondolom ezt otthon sem hagyják szanaszét. A képen látható mennyiséget itthagyta egy a környéken lakó személy” – folytatja.

NEM VICCEL A FELHÍVÁS ÍRÓJA, VISSZA A FELADÓNAK

“Kamerát helyeztünk fel és ezúton szeretném figyelmeztetni, hogy amennyiben ez ismétlődik, azon kívül, hogy az itt felejtett csomagot vissza fogjuk szolgáltatni a jogos tulajdonosának, a kamera felvételt továbbítani fogjuk és további lépéseket is tenni fogunk” – fogalmazza meg az ukázt.

KISZORULNAK A TÉRRŐL, ÍGY VALÓSZÍNŰLEG NAGYOBB ZAJJAL JÁR HA A GYEREKEK AZ UTCÁN JÁTSZANAK

“Ameddig a probléma meg nem oldódik elnézést kérünk a tér körül lakó szomszédainktól, de mivel kiszorulunk a tér füves részeiről, kénytelenek vagyunk a gyerekeinket a házak közvetlen közelében engedni játszani, ami valószínűleg nagyobb zajt fog a lakóknak jelenteni” – zárja le gondolatait az Újszeged az én otthonom FB csoportban a szerző, a következő képet mellékelve:

Fotó: Újszeged az én otthonom FB, Szandra

Kérünk mindenkit, hogy legyünk tekintettel egymásra és a környezetünkre a békés együttélés érdekében.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb