Mindenmás

Hétvégén végre itt az Árkád Szeged tavaszi kuponnapok! Itt tudod beszerezni a kuponokat

Hu gyerekek itt a tavasz, az egy dolog, hogy fáradtak vagyunk itt a szerkesztőségben is, de hogy kellene pár új ruhadarab, na az biztos. De no para, mert a tavaszi kupon napok hétvégére már az Árkádban engedik szabaddá extra kedvezményeiket, egészen 20%-50%-ig! Mutatjuk, hogyan tudod beszerezni a kuponokat.

Na jó, őszintén, melyik vagy te? Sportos, elegáns, laza? Vagy mindenből egy kicsi? Most újítsd fel a ruhatárad szuper árakon! Minek mennél máshova, ha itt mindent is megtalálsz?! A kuponakció keretében cipőket, pólókat, kabátokat és egy csomó kiegészítőt vásárolhatsz 20-30, akár 50% kedvezménnyel! Ha még nem készítetted fel a gardróbod a melegre, akkor itt az idő a menő darabokat is beszerezni. 

De most kapaszkodj! Az elektronikai cikkek, a sportfelszerelések, a kozmetikumok és a játékok szerelmesei is kedvezményes áron juthatnak hozzá a kedvenc termékeikhez. Szerezd be most hétvégén a régóta kinézett fülhallgatót, telefontokot, vagy porszívót! A kuponok között biztosan te is megtalálod azt, ami neked kell!

De jöjjön végre a lényeg! Hogyan juthatsz hozzá a kuponokhoz? A kuponok elérhetőek az ÁRKÁD Szeged honlapján a http://szeged.arkadkuponok.hu/ címen. A bevásárlóközpontban hostessek is osztanak kuponokat, emellett érdemes követni az ÁRKÁD Szeged Facebook oldalát is, ahol mindig naprakész információkat találsz a kuponakciókkal kapcsolatban.

Ne maradj le a tavaszi kuponnapokról! Látogass el az Árkád Szegedbe március 7. és 10. között, és élj a hihetetlen kedvezményekkel! Frissítsd fel a ruhatáradat, szerezd be a legújabb elektronikai cikkeket, vagy válassz szuper áron játékokat a családnak! Tavaszi megújulás, szuper árak, Árkád Szeged!

További információk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb